ONS TEAM

Mark

Ik ben Mark en met meer dan 25 jaar horeca-ervaring een routinier in het vak. Bij Eetcafé De Crimpenaar ben ik de chef-kok, het leuke hieraan vind ik de gezellige werksfeer. Het is leuk om met elkaar bezig te zijn en het is altijd weer uitdagend om met zijn allen een mooi product te serveren.

Wouter

Hoi, ik ben Wouter, 21 jaar oud en student Dierwetenschap aan de Universiteit van Wageningen. Ik sta vier dagen in de week in de keuken, waarvan twee als begeleider voor de Dagbesteding Krimpenerwaard en twee als kok. Het leukste aan de horeca vind ik om de gasten te zien genieten van de service die we proberen neer te zetten.  

Niels

Hoi, ik ben Wouter, 21 jaar oud en student Dierwetenschap aan de Universiteit van Wageningen. Ik sta vier dagen in de week in de keuken, waarvan twee als begeleider voor de Dagbesteding Krimpenerwaard en twee als kok. Het leukste aan de horeca vind ik om de gasten te zien genieten van de service die we proberen neer te zetten.  

Davy

Hoi, ik ben Wouter, 21 jaar oud en student Dierwetenschap aan de Universiteit van Wageningen. Ik sta vier dagen in de week in de keuken, waarvan twee als begeleider voor de Dagbesteding Krimpenerwaard en twee als kok. Het leukste aan de horeca vind ik om de gasten te zien genieten van de service die we proberen neer te zetten.