LUNCH

Geniet van een heerlijke lunch met diverse broodjes, salades en soepen.

Onze lunchgerechten worden met zorg bereid en geserveerd door ons gastvrije personeel. Geniet van een ontspannen lunchmoment in ons gezellige eetcafé.

DINER

Laat u verrassen door onze uitgebreide dinerkaart met smaakvolle gerechten. Of u nu van vlees, vis of vegetarisch houdt, bij ons vind u altijd iets naar wens.

Specifieke wensen? Wij denken graag met u mee en ons kundige personeel kan de meest verrassende gerechten voor u bereiden.

KINDERKAART

Voor onze kleine bezoekers hebben wij een apart kaart samengesteld met diverse lekkernijen. Naast de patatjes met snacks ontbreken een stukje vlees en vis natuurlijk ook niet op de kinderkaart.

Zijn er specifieke wensen of allergieën? Laat het ons weten, we adviseren u graag!

HIGH TEA

Neem plaats in onze warme en uitnodigende ambiance, omringd door vriendelijkheid en gastvrijheid. Laat de tijd even stil staan terwijl u geniet van een heerlijke high tea met vrienden of familie, in de gezellige sfeer van ons eetcafé.

BORREL

Sluit de dag af met een gezellige borrel, waarbij u kunt kiezen uit diverse hapjes en drankjes. Ontspannen de dag afsluiten met collega's, vrienden of familie, bij ons kan het! Wij staan voor u klaar!